Ta aldrig livet förgivet

Farmor
Det är lika jobbigt att träffa dig varje gång nu. När du inte ens trodde på mig när jag berätta hur gammal jag var idag så kunde jag knappt hålla tårarna. Att en person kan förändras så mycket och sakta bli mer och mer dement är så sorgligt. Du har alltid betytt mycket för mig, kommer alltid att göra. Men jag vet inte vad jag ska göra längre , vill bara kunna hjälpa dig så du blir frisk fast jag vet att det aldrig kommer gå. Du är den bästa farmor som finns, du har alltid funnits där för mig och vi har pratat i telefon mycket, jag o fredrik fick komma o sova hos er när vi va små. Du va världens snällaste person, du vill ingen illa. Men ändå så drabbas du av det här , alla i familjen är ledsna ingen fattar väl knappt att de är sant. Att du aldrig kommer bli bra igen. Farmor , jag saknar ditt riktiga jag.

                                


Keep your problems for yourself and be strong

Jag verkligen hatar att äta!! 
Mamma hade stekt en vegetarisk schnitzel så åt jag små gurkbitar till. Såsen hon la upp försökte jag skrapa undan, det är enbart onödiga kalorier. Men ändå kommer tårarna nu, jag vill verkligen inte gå upp i vikt. Jag vågar inte. Bara tanken ger mig panik.
Snart börjar skolan igen , vilket innebär att de blir mindre mat. Men jag är tveksam till att jag kommer orka gå alla dagar , just nu känner jag mig så jävla svag. Minsta lilla sträcka jag ska gå känns jobbig, visserligen har jag alltid vart lat men inte såhär. Men hoppar jag av skolan får jag inget studiebidrag o vad ska jag då leva på resten av terminen? Det gäller o va stark, jag ska klara de här! Men för att övervinna ana måste man vara stark , och de är inte jag. Fet och svag , riktigt illa..

                    
                            jag tyckte faktiskt att bilden va söt ^^

allt jag vill

Hatar att dom tvingar mig att äta , om dom bara kunde förstå hur jävla jobbigt de är. Jag är så jävla rädd att gå upp i vikt. Hade inte gått ner ett skit igår o de är ett bevis på att jag verkligen borde skärpa mig. Röra på sig lite mer skulle ju inte göra nån skada, att bara sitta och gråta hjälper ingenting. Men jag vet inte hur jag ska bli av med all den här ångesten. Lite småpromenader har jag börjat med, o försökt med situps på kvällen men jag är så jävla svag. Fast mitt mål är inte o få massa muskler, de väger för mycket. Allt jag vill är att bli smal , på riktigt. Inte fet som en jävla kossa. Men nu ska jag ta o gå ut o messa med Skurt o Catha, mina älskade systrar! <3

                          
Det är aldrig värt att ge upp

Va på ätstörningskliniken idag , försökte faktiskt vara ärlig. Men det är så svårt, vissa saker kanske är svårare o berätta än andra. Känner bara att jag inte orkar med den här fucking ångesten längre, de går inte en enda måltid utan att jag räknar kalorierna. Det är sjukt jobbigt , men jag hatar att inte ha kontroll. På ytan är jag glad , men inombords är jag inte lika glad. Efter besöker tvingade mamma mig att äta på Ming Palace en kinarestarang här i stan. Jag tog lite ris, stekta nudlar och grönsaker och lämnade ungefär hälften. Det är äckligt att sitta där att äta sig mätt. Skulle gissa på att bara riset innehåller 117 kcal. Fetto , de här är illa!
Har börjat tugga mycket tuggummi och äta läkerol för att få bort hungerkänslan och det är faktiskt ganska effektivt. Annars kan man ta nått litet o tugga på länge så slipper magen kurra. Men att ha två föräldrar som försöker tvinga i mig mat är inte speciellt roligt, dom fattar inte vilken ångest dom ger mig?!


pusshej <3Stand in the rain

Just blivit tvingad att äta , med hela familjen. Dessutom va de inte lite mat , de är knappt så jag vill veta hur mycket kcal de innehåller.. Det är verkligen dags att börja röra på sig mer, inte bara sitta här hemma och glo som jag har gjort i en hel vecka nu. En hel vecka utan o förbrännt mycket als , men har inte ätit så mycket heller. Fick dropp på sjukhuset , men vet inte riktigt hur mycket kcal de innehåller de får jag panik på. Varför ska man äta sig fet för ?!
Jag vill kunna vara nöjd med mig själv hur jag än ser ut , vill kunna se mig själv i spegeln utan att känna mig som en fet kossa.  Men jag får inte. Det är tydligen för mycket begärt att få vara smal..I mina ögon är smal vackert , så får ni andra säga vad ni vill. Jag uppmanar inte andra att sluta äta, men där emot tänka på vad man äter kanske. Chips, godis och allt annat sånt snacks kanske bara är onödigt?

Jag hade en gång en dröm om att jag kasta i mig mat , jag åt och åt säkert nästan en timme. Efteråt grät jag och skakade av panik , sprang genast till toan tog ner fingrarna i halsen och spydde upp allt. När jag vaknade på morgonen hade jag fortfarande panik men att de bara var en dröm glädje mig mycket. Så mycket mat ska aldrig få närma sig min mun. Mat är ingenting man njuter utav , det äter dom som vill bli feta.Den nya bloggen..<3

Välkommen till min nya blogg , ska försöka uppdatera den så mycket som möjligt och va så öppen som möjligt. Dock kanske jag inte skriver ner mitt liv i detaljer pga vissa orsaker. Har haft en blogg förut , men den vart nerlagd. Kanske kan denna blogg bli mer seriös? Vi får se , hoppas endel orkar läsa den iaf! När det gäller designen så ska jag försöka fixa ihop nått men det kan ta sin tid innan det blir bra.


 


RSS 2.0